<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1533875285403986538\x26blogName\x3dSyukrina+Norrahim\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://syukrinaaaa.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://syukrinaaaa.blogspot.com/\x26vt\x3d9026727819378561743', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

She may look innocent, but she knows how to leave her mark.

: Syukrina Norrahim, 18, Johor.
+ follow | instagram | twitter | facebook



my followers :


    recent update :
sinetron -,-

Assalamualaikum :)

hai , minggu depan dah nak naik sekolah . tak sabarnyaaaaa ~
hmm , tak sabar nak jumpa kawan bukan tak sabar nak sekolah :P
btw , you know right ? everyday on tv3 there'll be a sinetron , what's that , Aliya kan ?
nak tau takkk , umie kan penunggu setia cerita tuhh . aku pun tak tau macam mana umie boleh faham cerita dia yang belit putar beliung semua ada -,-'
well like always , *lunch* *bawak pinggan depan tv dengan umie* *bukak tv* *tengok sinetron*

Hawa : umie , wisnu ni laki siapa sebenarnya ?
Umie : laki shinta dulu bekas laki . . . *siapa tah nama*
Hawa : ohhh , habis tuhh Gisha nihh anak siapa sebenarnya ?
Umie : anak . . . *dah lupaa*
Hawa : habis tuhh aliya ni bapak dia siapa ?
Umie : bapak dia siapa ? tulah bapak dia .
Hawa : habis tuhh . .
Umie : habis tuhh habis tuhh , bila nak habis ?
Hawa : *diam* *makan*

know what ? aku tak faham gila , kkk maybe dia nak kita berfikir but please ,
aku rasa macam nak amek je kertas then buat satu family tree baru lahh aku boleh faham ni anak siapa , bapak yang mana .
huh ! susah kalau semua ada kaitan , tertukar anak lahh , tertukar suami lahh *ehh ada ke :b
baik tengok running man , perut je sakit sebab ketawa otak tak sakit nak fikir . haha
tak pun tengok heartstrings ke ada Yong Hwa , handsomeeee xD
*syukrinaaaaa , are you k-poppers ?*
ehh tak tak , kita tak minat korea lahh , hmm . kita minat hero dia ajee , hehee ^^ *gatal*
dahlah , bosan nihh sebenarnya . k tata .
ehh coppp ! know what ? i don't think i can write better naik sekolah nihh .
kalau suruh buat homework guna laptop boleh , you know what I mean , typing .
fuhhh , laju gilaaaa . buat karangan lincah je jari . cehhh ! 
alasan budak-II zaman sekarang .___.
ehh , abistu kau tuhh budak zaman apa ? kita ? kita zaman dulu-II , zaman wanita melayu terakhir . sopan gituu :3
*baca balik* ohh dah mula merepek dah . baik aku berhenti sebelum melarat jauh kelaut klangit semua .
till here , assalamualaikum :)
tata ^^


written on Dec 27, 2012 @ 1:19 AM ✈

3 comment[s]






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life