<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1533875285403986538\x26blogName\x3dSyukrina+Norrahim\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://syukrinaaaa.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://syukrinaaaa.blogspot.com/\x26vt\x3d9026727819378561743', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

She may look innocent, but she knows how to leave her mark.

: Syukrina Norrahim, 18, Johor.
+ follow | instagram | twitter | facebook



my followers :


    recent update :
Holiday begin ;)

Assalamualaikum :)
finally holiday starts ; eventhough semua dah cuti . 
dah puas oppa gangnam style kat rumah , aku baru nak berjinak-jinak dengan cuti . haha
last week , minggu last sekolah . bosan ? not at all .
spending time with friends is the best moment :)
jamuan jangan cakap ahh , memang full .
cakap je nak jamuan apa , semua ada . nak menu ?
jamuan kelas : ayam paprik
jamuan usrah : mihun tomyam 
jamuan batch : taktau nama lauk --"
yang penting sedap ahh . perh ! cakap pasal makanan memang laju je syukrina ni . haha !
btw , I'll miss that moments .
okay , question now ? 
kalau lahh kan kan kan . syukrina dapat SBP . should I go ? hmm , I wonder ~
tapi , kalau dapat je . kalau tak , I'm still smkasian ;)
bohong lahh kan kalau aku cakap aku tak sayang nak pindah dari SMKA tuhh .
of the course , aku sayang weyhh . 3 YEARS . it is a long time okay .
a lot of things I learned , I got and should I let it go ? *sigh
I'm just praying for the best . Allah knows and we don't :')
hmm , esok balik kampung and aku tak kemas barang lagi .
barang balik dari asrama haritu pun tak habis kemas lagi --"
banyak gilaa weyhhh . kejap lagi memang tak cukup tangan lahh aku nak kemas semua tuhh .
kalau kat asrama kemain rajinnya . tiba dekat rumah , bagai bulan jatuh ke riba kalau aku jadi rajin tiba-II . haha
act , besok patutnya ada makan-II kat rumah Ipii tapi tak dapat pergi sebab balik kampung , hmm ~
Ipii , jangan sedih-II tau aku takde . pergi amek purse kau then bukak pastu tatap lahh muka aku yang COMEL tuhh . nanti tak rindu dahh . hehee ^^
btw , happy birthday Ipii . Ipii dah tua dah kan :P
hmm , dahlah . nak kemas baju . besok nak balik kampung :D
to Encik Hati , just remember .
Everything happen for a reason okay.
Maybe it's the best for you ;)
till here , assalamualaikum ~


written on Nov 10, 2012 @ 5:30 AM ✈

0 comment[s]






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life