<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1533875285403986538\x26blogName\x3dSyukrina+Norrahim\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://syukrinaaaa.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://syukrinaaaa.blogspot.com/\x26vt\x3d9026727819378561743', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

She may look innocent, but she knows how to leave her mark.

: Syukrina Norrahim, 20, Johor.
+ follow | instagram | twitter | facebook



recent update :
PMR countdown .

here again , home sweet home :)
menanti saat-II akhir nak PMR kann . hmmm , preparation ?
entahlah , moderate je . not 100% ready yet ahh .
okayy , the main topic sekarang ni is semua orang buzy mihon SBP .
and aku tak tau nak mohon mana , haihhh ~
nak pindah ke tak eak ? hmm , kalau dapat of the course lahh aku akan pindah kan .
haritu time tengah duduk-II kat surau lepas solat maghrib , tiba-II terbayang suasan bila berpisah dengan kawan-II sekarang ni . well , dah tiga tahun sama-II beb .
tiga tahun is a long time okayy .
entah lahh , we'll see je lahh okay .
" We plan , Allah plans , and Allah is the best of planners "
k , tiba-II stuck . tak tau nak taip apa .
sekarang ni jangan cakap lahh memang penat gilaa .
all of the form 3 students start their classes as early as 6.30 am and end at 11 pm .
how sweet -,-
takpelahh , every succes need sacrifice . so , just follow the flow aite ?
9A punya pasal , apa pun redah je weyhhhh .
mata macam dah berat je ni tapi nanti lahh dulu . mcm awal lagi , cehhh ! dah tidur dalam kereta tadi boleh lah kan . haha
sekarang ni aku dah terbayang je kebahagiaan lepas PMR . PMR pun belum , dah fikir habis , gila kan . haha
dahlah , dah ngantuk lahh . nak tidur . goodnight and sweet dream world ;)
till here , assalamualaikum .
I'm not missing you at all and I'm lying right now , kbye ~


written on Sep 28, 2012 @ 8:44 AM ✈

0 comment[s]






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life