<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1533875285403986538\x26blogName\x3dSyukrina+Norrahim\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://syukrinaaaa.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://syukrinaaaa.blogspot.com/\x26vt\x3d9026727819378561743', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

She may look innocent, but she knows how to leave her mark.

: Syukrina Norrahim, 18, Johor.
+ follow | instagram | twitter | facebook



my followers :


    recent update :
Experience .

here again :)
well , like always aku akan bukak hikayat dua minggu aku di bumi segamat nun jauh di sana . haha
first of all , seriously tak boleh lupa pengalaman menjadi musafir lara di awal ramadhan .
ayat ada macam suasana nak raya tak ? haha
macam ni kisahnya , on that day , aku ada kem score-A dekat UiTM Segamat .
kem tu habis dalam pukul 6 lebih and maghrib masuk time kitorang tengah dalam bas .
then , kitorang berhenti ramai-II kat tepi jalan beli air singgit je .
apa tak macam musafirnya , buka air singgit je tepi jalan sambil jalan kaki balik asrama .
bila lagi kan nak rasa macam tu . asyik buka mewah-II je . 
sekali-sekala amekkau buka tepi jalan .
well , manusia kadang-II kena rasa susah supaya kita tak lupa diri right ? :)
btw , kem tu dapatlah jugak aku tambah ilmu sedikit sebanyak kan .
then , hujung minggu lepas aku balik rumah fyy :D
balik petang sabtu . act , hari ahad tu pukul 8 pagi ada kelas BI tapi kitorang ni degil sikit , hehee ^^
then , kitorang balik pukul 10 . haha
tadah je lah telinga kena marah dengan ustazah .
ehem , jangan tiru aksi ini di sekolah okay . lalalalaa ~
dekat rumah fyy , benda first yang kitorang buat is Tidur . haha
almaklumlah puasa , penat . cewahhh ! >,<
dahlah family dia tak ada , balik kampung . memang menggila lah tiga orang kat rumah tu .
then , pergi bazaar Labis . lalu jalan pasar ayam . perh ! bau dia , sumpah nak muntah gila-II !
sabar je lahh . then , malam tu buat pizza sama-II . haha
sekali besok TERlambat ! gila kelam-kabut seyh . dahlah tumpang orang .
tapi yang paling best sekali is hari ni dapat buka kat rumah dengan Umie and Ayah :D
tapi besok dah nak balik T.T
minggu depan TRIAL ! fuhh ! 
pray for me and my friends kay . 9A for sure , insyaallah , amiin :)
last but not least , I Love You :')


written on Aug 3, 2012 @ 11:55 PM ✈

0 comment[s]






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life