<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1533875285403986538\x26blogName\x3dSyukrina+Norrahim\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://syukrinaaaa.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://syukrinaaaa.blogspot.com/\x26vt\x3d9026727819378561743', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

She may look innocent, but she knows how to leave her mark.

: Syukrina Norrahim, 18, Johor.
+ follow | instagram | twitter | facebook



my followers :


    recent update :
Change .

here again :D
well , macam biasa setiap kali balik comfirm aku akan tulis blog right ?
menceritakan segala hikayat selama 2 minggu di beloved hostel tu . HAHA
dalam 2 minggu ni ada perubahan Besar yang berlaku .
guess what ? okay , aku pindah kelas -,-
this is what we call ROMBAK KELAS . huhh ~
dari 3/3 jadi 3/5 . aku turun kelas paling last . haha
cehh , tak adalah . act , 3/5 tu kelas first tapi sama je macam kelas-II lain .
nothing special pun . just bezanya satu je . kelas ni campur girls and boys --"
dahlah pindah kelas macam pindah rumah .
apa taknya , angkat kotak buku , angkat fail segala bagai tu siap kena angkat meja lagi beb !
and kelas aku yang lama tu tingkat 3 blog baru while kelas baru aku tingkat 2 blog lama .
tak adalah penat sangat kan nak angkat meja kerusi segala jenis harta karun turun tingkat 3 -,-"
then naik tingkat 2 pulak . dahlah time kemas-II tu baru balik dari outing . 
sumpah penat ! tapi best lah outing tu . jalan-II dengan kawan .
makan MB dengan cicid :D beli blouse , hehee ^^
lepastu angkat harta karun pindah kelas . --"
nasib baik adalah beberapa orang insan yang masih sudi menghulurkan bantuan , haha . thanks bro !
tolong angkatkan meja naik tingkat 2 , hehee 
well , suasana dalam kelas tu ? ohh , sungguh kekok .
seriously tak biasa campur kelas dengan lelaki . last , time darjah 6 .
zaman muda-II dulu , haha !
selalu kat kelas lama , memang menggila sakan , nyanyi lah buat konsert lah . but now no more T.T
tapi kadang-II terbabas jugak lahh kat 3/5 tu . terbuat perangai gila aku . I'm sorry :D
aku tak dapat nak cover nak buat macam mana kan . haha
rindu gila siaa kat 3/3 . kadang-II cakap sorang-II macam cakap dengan fyy .
first day dah tersasul-sasul panggil nama dia . 
diorang pun rindu aku . tak payah cakap pun aku dah tau lahh kan kan kan :D
*muka perasan*
well , last but not least besok puasa :)
and hari ahad ada kem , so lepas sahur dah kena gerak T.T
pray for me trial 9 ogos ni . dapat 9A okay .  pray for my friends too :)
I'll try my best ;)
" seorang mukmin tidak akan jatuh ke dalam lubang yang sama dua kali "



written on Jul 20, 2012 @ 3:50 AM ✈

0 comment[s]






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life