<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1533875285403986538\x26blogName\x3dSyukrina+Norrahim\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://syukrinaaaa.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://syukrinaaaa.blogspot.com/\x26vt\x3d9026727819378561743', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

She may look innocent, but she knows how to leave her mark.

: Syukrina Norrahim, 18, Johor.
+ follow | instagram | twitter | facebook



my followers :


    recent update :
6.30 PAGI

okay , tulis blog lagi . haha
kan orang dah cakap 2 minggu nehh banyak sangat cerita :D
okay , sekarang dah pukul 11.27 malam and umie kasik online sampai pukul 12 je sebab besok kena bangun pagi . nak pergi KL . for what ? entahlahh . ikod aje . haha
okayy , see the title and you can guess what .
nak tau apa 6.30 pagi tu ?
itu adalah masa bermulanya sesi persekolahan bagi pelajar-II tingkatan 3 SMKA Segamat -,-
6.30 pagi semua mesti dah ada kat kelas .
padahal selalu 6.30 tu aku baru nak siap-II , salin baju , string cadar , kemas beg or whatever .
kelas 6.30 nehh start selasa lepas .
tapi , ada bestnya jugak kelas 6.30 nehh . tak payah turun perhimpunan pagi , hehee ^^
then kalau pengawas dah tak payah nak duty pagi-II tu . lalalaa >,<
okay , malam selasa tu macam dah ready je nak bangun awal esok nak pergi sekolah awal . selalu 6.50 baru nak pergi sekolah . pengawas dah announce kosongkan asrama baru terkial-kial nak pakai kasut .
then , hari first kelas 6.30 nehh cuba teka aku bangun pukul berapa .
aku bangun pukul 6.15 PAGI ! yee , 6.15 PAGI ! lagi 15 minit je nak 6.30 . memang terbaekkk ahhh kan ! -,-"
bangun-II tengok jam dah 6.15 . kelam-kabut gila capai tudung dengan tuala pergi mandi .
aku pun tak tau lahh berapa saat je aku mandi sebab dah lambat punya pasal .
siap je mandi terus solat subuh . cadar suruh adik dorm stringkan .
jahat tak ? hehee ^^ bukan selalu . haritu je . tu pun sebab dah lambat sangat .
siap je solat terus siap-II . memang paling cincai punya siap lahh . 
dahlah pagi tu kelas math . fuhh ! jantung rasa macam nak terkeluar dia punya kelam-kabut tu .
apa taknya , form 3 lain semua dah pergi sekolah , aku baru nak solat subuh .
sampai kelas pukul 6.35 . ustazah dah sampai pun .
tapi tak ada lahh rasa malu sangat sebab ada yang lagi lambat dari aku . HAHA ! xD
btw aku pun pelik , macam mana aku boleh siap dalam masa 20 min je .
selalunya mandi je dah 15 minit . haha
and ada hikmahnya aku bangun pukul 6.15 haritu . hikmahnya is aku terus bangun seawal jam 5.00 PAGI besoknya . haha . fobia punya pasal ahh tu . pukul 5.00 terus bangun pergi mandi .
opss , sekarang dah pukul 11.53 sudaa . kejap lagi dah nak tidur dah .
okay , till here assalamualaikum :)


written on Jul 6, 2012 @ 9:01 AM ✈

0 comment[s]






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life