<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1533875285403986538\x26blogName\x3dSyukrina+Norrahim\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://syukrinaaaa.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://syukrinaaaa.blogspot.com/\x26vt\x3d9026727819378561743', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

She may look innocent, but she knows how to leave her mark.

: Syukrina Norrahim, 20, Johor.
+ follow | instagram | twitter | facebook



recent update :
O V E R R R R .

okayy , benda first aku nak cakap is trial is overrrrr ! haha 
nampak tak kegembiraanya tu . ohmaii , macam habis PMR je aku ni -,-
syukrina , PMR is waiting lahh . tak lari kemana pun , haih --"
apa-II pun trial haritu memang ahh , dengan anjakan jadual yang tiba-II . fuhhhh !
tahap kebergantungan terhadap otak sangatlah tinggi di saat itu .
* ayat macam nak mintak penampar tak ?
whatever ~ yang penting dah balik kampunggggggg :D
sungguh aku rasa aku macam homesick dah duduk hostel time puasa + trial . haha
bila buka je ingat bazaar nun belakang rumah tu .
tapi sekarang buku-II yang selalu dok teman aku time nak tidur tu dah jadi handset bila kat rumah , hehee ^^
and umie dah siap sediakan jadual tugasan harian untuk dilakukan oleh satu-satunya anak dia yang comel ni >,<
umie cakap macam ni , 
Khamis : buat kek
Jumaat : kemas 1 rumah
Sabtu : masak lauk raya + iron baju
fuhh , kecik tapak tangan dulang kita tadahkan umie ^^"
comfirm beres ahh . haha . tak tau kenapa tapi macam ada 1 semangat yang sangat pelik that we call RAJIN . ia memang sangat pelik bila aku dikaitkan dengan perkataan RAJIN ni . haha 
okayy , aku memang suka merepek .
act , banyak sangat nak story mory tapi takpe lahh . simpan dalam hati je lahh .
last but not least , Selamat Hari Raya .
maaf untuk segala-galanya :)
I Love You 
till here , assalamaualaikum .


written on Aug 16, 2012 @ 5:32 AM ✈

0 comment[s]






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life