<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1533875285403986538\x26blogName\x3dSyukrina+Norrahim\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://syukrinaaaa.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://syukrinaaaa.blogspot.com/\x26vt\x3d9026727819378561743', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

She may look innocent, but she knows how to leave her mark.

: Syukrina Norrahim, 20, Johor.
+ follow | instagram | twitter | facebook



recent update :
Holidayyyy :D

heyyy , meet again ! ;)
one thing to say ,
PMR IS OVERRRRRRR ! YEAYHHH :D
*lambat kan aku -,-
tapi bosan tetap bosan --" lalalalaa ~
lagi-II dah tak ada homework setinggi gunung macam dulu tu memang ahh bosan kan .
hadap je lahh laptop ni 24/7 . ni kan yang aku nak sangat dari dulu .
haa , amekkk ! -,-"
seriously tak tahu nak cerita apa . banyak sangat cerita weyhhh .
act , minggu lepas sepatutnya balik tapi aku and fyy ada kem kat SMKDBD . 
so , kitorang terpaksa korbankan cuti pertama selepas PMR T.T
and kem tu sangat hebat okayy . you know why ?
kem tu berjaya buat aku RINDU DEKAT ASRAMA .
hoyyy , kau ingat senang makhluk Allah paling comel ni nak rindu dekat asrama tuhh .
aku pun pelik gilaa macam mana lah aku boleh TERindu kan --"
dahlah hujan dekat kem tu . okay lahh tu kan , kata adventure .
adventure nenek awak ! dengan kasut basah , tidur sejuk gilaaa . bangun pagi dah macam dalam cerita titanic tu haa kesejukannya . *k , hiperbola je . haha
yang penting , tak sukaaaaaa !
kemudian , boleh pulak main nak balik taknak balik asrama ahad tu .
mula-II kata nak balik lepas tu tak nak lepas tu nak balik .
see , Keling kan ? harhar ! :3
tapi , aku tabahkan hati lahh jugak balik . heyy , saat-II akhir ni weyhh .
buatnya ada yang pindah tahun depan , kan dah tak jumpa .
nak pindah sangat kan ? haa , pergilah pindah :']
walaupun , aktiviti kitorang macam hidup segan mati tak mau je . lalalaa -,-
but , we enjoyed it . well , mindset babe ;)
and finally , now I'm homee ! so sweet !
apapun , life must go on .
tak boleh nak happy gelak guling bagai sangat , result belum hadap lagi kan .
bak kata ustazah-II and ustaz-II , 
jangan berhenti berdoa , teruskan solat hajat and etc. sebab keputusan belum keluar . bila-II masa je Allah boleh ubah keputusan tu , right ? keep praying . 9A in OUR hand . Insyaallah :)
till here , assalamualaikum .
I'll miss this moments one day :']


written on Oct 24, 2012 @ 10:21 PM ✈

0 comment[s]






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life