<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1533875285403986538\x26blogName\x3dSyukrina+Norrahim\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://syukrinaaaa.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://syukrinaaaa.blogspot.com/\x26vt\x3d9026727819378561743', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

She may look innocent, but she knows how to leave her mark.

: Syukrina Norrahim, 18, Johor.
+ follow | instagram | twitter | facebook



my followers :


    recent update :
Thank You !

Assalamualaikum :)
okayy , besok balik asrama *reminder , haha 
tapi kann , takde ahh berat sangat hati ni nak balik asrama besok macam sebelum-II ni .
hmm , maybe sebab jumaat depan dah balik sini semula :D
and . . . maybe sebab ni last moment aku dengan kawan-II aku kan .
tahun depan for sure ada yang nak pindah .
yelahhh , siapalah aku ni nak menghalang kan , hmmm :/
bohong sangat-sangat kalau aku cakap aku nak diorang pindah .
to him , tau tak sebab apa aku asyik tanya kau bila keputusan permohonan kau keluar ?
sebab ?
sebab aku TAK NAK KAU PINDAH . 
and I mean it okayy .
tapi , siapalah aku kan nak menghalang cita-II kau tuhh .
and aku tak nak kau tahu semua ni sebab aku nak kau capai cita-II kau okayy :)
outside yes , I'm supporting tapi dalam hati kalau boleh taknak .
maybe kalau kau dapat sekolah yang kau nak tu , I'll smiling happily outside but inside I'm dying :']
know what ? you're my 'friend' who treat me seriously like a child .
you called me little cinderella , we watched barbie together ,  you said the prince 
is you and the barbie is me *how sweet xD
 and I think the internet also got jealous of us . haha !
almost every second you'll said I'm childish , so cute and you like it 
and of the course I'm smiling in front of the lappy :D

thanks for treating me like a PRINCESS :)

heyy , one more thing ! you know what ?
 yess , You Are :)

and you always said this to me ,
Only You :]

but once if you go , never forget me okayy .
I'll wait for you , Only You :']
whatever happen keep smiling and be happy because

till here , assalamualaikum ~
harap-II kannn 'kau' tak baca post ni --"


written on Oct 27, 2012 @ 7:25 AM ✈

0 comment[s]






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life