<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1533875285403986538\x26blogName\x3dSyukrina+Norrahim\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://syukrinaaaa.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://syukrinaaaa.blogspot.com/\x26vt\x3d9026727819378561743', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

She may look innocent, but she knows how to leave her mark.

: Syukrina Norrahim, 20, Johor.
+ follow | instagram | twitter | facebook



recent update :
A week .

here again .
hmm , sekarang ni nak tulis tak boleh sebarang tulis sebab 
ada orang tuhh baca lepastu nanti kita ni yang malu kan Encik Hati ? :P
okayy , sekarang ni aku pelik and nyampah gilaaa .
kenapa orang lain dah cuti minggu depan and smkasian masih kena sekolah .
why why and why ? --"
dahlah aku jadi s/u untuk majlis penutup tuhh .
tak masal kena buat surat nak pinjam P.A system . 
tapi bila lagi kan aku nak berjasa pada form 3 . cewahhh ! xD
hmm , minggu lepas ada buat korban .
2 lembu , 40 ayam . aku pun taktau mana sekolah cekau duit nak buat semua ni ke ada orang sedekah . entahlah . yang penting aku first time weyhh cuci ayam . hahaha !
*pengakuan jujur gilaaa ni .
balik rumah bukak cerita kat umie kemain weyhhh bangga aku . haha !
yelahhh , first time lahh katakan . 
then , goreng ayam tuhh pastu masuk mulut orang lain -,-
aku makan 2 ketul je beb . tu pun alhamdulillah lahh ~
lepastu , time orang pergi lawatan hospital aku pergi RIMUP kat Tenang .
fuhh , I'm the only Malay girl in my group okayy daripada 12 members .
first-II , memang malu-II . dah nak habis tuhh , kepoh gilaa . haha
btw , enjoy it :)
and , first time met him .
one word only 
MALU . sangat . haha
dah , tak boleh tulis lebih-II . ada orang suka ngendap :P haha
btw , esok dah kena balik asrama . hope everything gonna be fine ~
jumaat depan balik forever and ever ! happy ending . haha
 lapar lahh pulak sekarang ni . 
okay lahh . till here , assalamualaikum :)
Good Luck Encik Hati ;)


written on Nov 3, 2012 @ 12:58 AM ✈

0 comment[s]






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life