<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1533875285403986538\x26blogName\x3dSyukrina+Norrahim\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://syukrinaaaa.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://syukrinaaaa.blogspot.com/\x26vt\x3d9026727819378561743', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

She may look innocent, but she knows how to leave her mark.

: Syukrina Norrahim, 18, Johor.
+ follow | instagram | twitter | facebook



my followers :


    recent update :
Woot Woot :D

Assalamualaikum :)
finding a time to write a post and finally I found it
*ecehhh , macam buzy bebenor :P 
harini , 11/12 another 8 days untuk ambil result PMR . and only a few days untuk naik sekolah .
kkk , yang tuhh taknak . haha
next year , I'm sweet sixteen . ops ! sweet ke ? haha
btw , my birthday is on 5 February okay ? ready some presents ;)
Ya Allah ! harap-II birthday tak jatuh time dekat asrama .
AMARAN KERAS , jangan buat apa-II pun dekat saya faham ?
alahh , tahun ni birthday kat rumah pun kena angkat pinggan jugak kat DM .
2 trip pulak tuhh -,- saboo jeh tauu :P
tapiii know what ? sometimes I miss my friends . yes , their jokes and them T.T
ohmaii , kalau diorang baca mesti terlompat-lompat , terguling-guling , tergolek-golek . 
*hiperbola much , haha
well , biasalah tu kann . budak asrama . gila tak rindu . ehh ! 
yes , aku akui life dekat asrama dengan dekat rumah is so different .
I know it's better for me dekat asrama then dekat rumah .
daripada rajin jadi malas . yee , syukrina memang malas pun kat rumah -,-
memang mengaku pun :P alahh , malas je nak tunjuk rajin .
tengok tuhh , nak tunjuk rajin pun dah malas , acano nak rajin . ehhhh 
kang rajin kang umie sujud syukur . fuhhh ^^
hey , tapi aku rajin jugak apa . tolong umie masak , kupas bawang , tumbuk lada
ehh ! banyak lahh . tak nak lahh sebut . macam riak pulak . astaghfirullahalazim -_-
hmm , sedappnya mister potato ni , nak ? 
tapi , umie kata pringles tak baik untuk buah pinggang . 
pringles tak boleh . mr potato boleh kan kan kan ? hmm , umie tak kata pun yang sama jenis dengan tuhh . umie cakap pringles jehh . okayy boleh letteww . 
dah panjang ke belum ni ekk aku taip *scroll atas jap
okay , belum lagi . tulis lagi . kemon . hahahaha
nak cerita apa lagi nihh , takde cerita lahh kat rumah nihh . adik semua pergi bercuti .
akak dengan abang pulak belajar jauh-II , rindunya kat diorang , hmmm
merasa lahh jadi anak tunggal sekejap ._.
act kann , baru lepas tengok cerita Aku Terima Nikahnya .
lambat kan aku ? ahh , kesah pulakk :P 
tsk tsk tsk , sedih woo T.T
tapi tak nangis pun , hati keras ni beb . apa barang nangis-II tengok cerita jiwang .
hahahaha , tak lawak k syukrina -,-
tipu jee , mata dah bergenang , control macho jee nihh . lagi-II time Alisa cakap macam nihh
"lisa tak menyerah tapi abang yang tak pernah berjuang"
wuuuuuuu , hafal beb hafal dialognya . hmm , cedihhh tau :P haha
semalam pulak tengok cerita Istanbul Aku Datang , best . sweet :D
even Beto tuhh tak berapa handsome . lagi handsome Tomok .
tapi ingat handsome bukan pointnya *ayat Faza :P
for me , daripada cerita Aku Terima Nikahnya tuhh , what I can see is never give up :)
whenever you want to give up , think for the reason why you can held so long
and daripada cerita Istanbul Aku Datang pulak ,
tak semua orang yang kita sayang , yang kita dah kenal lama kita boleh percaya bulat-II ke petak-II ke whatever .
and tak semestinya orang yang kita baru kenal and kita tak pernah sayang tak boleh buat kita bahagia :)
ecehhh ! aku dah keluar dah aura jiwang akuu . haha
btw , thanks to my friend sebab bagi link nak tengok movies . kalau tidak mati kebosanan aku weyhh .
okay lahh , *scroll atas jap* fuhh , cukup panjang dah ni rasanya .
nanti kalau ada masa kita post lagi ehhh awak . ada masa kata diaaa .
I Love You So Much ;)
till here , assalamualaikum .


written on Dec 10, 2012 @ 10:57 PM ✈

0 comment[s]






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life