<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1533875285403986538\x26blogName\x3dSyukrina+Norrahim\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://syukrinaaaa.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://syukrinaaaa.blogspot.com/\x26vt\x3d9026727819378561743', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

She may look innocent, but she knows how to leave her mark.

: Syukrina Norrahim, 18, Johor.
+ follow | instagram | twitter | facebook



my followers :


    recent update :
That Memories .

Assalamualaikum and Morning :)
know what ? aku dah mula rasa babak-II bosan bila cuti . haihh ~
baru second day nii . nak hadap sebulan lagi weyhhh . madang online je lahh aku . haha
bila kat sekolah beria nak cuti . biasalah tu kanak-II . 
rindu tau nak borak malam-II dengan mia and eli .
orang semua pakat kenakan orang sambut birthday .
kitorang takut kotor punya pasal tak nak kena tepung pergi bantai nyorok dalam dorm . haha
then , baca novel lepastu bila tiba part sweet-II , jerit then share sama-II then jerit lagi . haha
*baca novel cinta memang cenggini*
k , I miss that and them .
ehemm , see this .

 madang korea je dia ni . layan je , haihh ~
btw , Comel kan budak baju kuning tuhh ^^ *perasangilatahapdewa*

ehem , drum please ! introducingggg . . .
Ipii , Eli , Miaa , *unknown* and Hanii :D
k , it's all about friendship . love em much .
opss ! macam tudung *unknown* je yang tak ada lencana . HAHAHA xD

here it is , never take her from me :)
btw , memang nak kena baling dengan tembikai betul siapa yang buat tanduk tuhh -,-
ni mesti kerja Buu ni .
tapi nampak macam Comel lahh pulak . hehee ^^

k , gambar ni gilaa . GATAL . HAHA !
act , kitorang kena kemas dewan kecik nak buat majlis penutup .
kemas punya kemas , amek piring-II ni then . . . Snap !
Encik Hati , ada nama awak lahh ;)

 jamuan kelass :)
perbezaan yang amat ketaraaa . eli mata besar and aku Sepet .__.
takpe , macam Cina sikit kan . hee ^^

The Zorro~
gaya macam heaven gilaa je . haha
happily ever after :)

peacee ! ^^V
know what ? I miss her .
kalau lahh dia dengar ni , kembang tak sudahhh jadinyaa -,-

sedapnyaa ayam paprik . lapar ahh pulak .
tengah makan pun boleh posing what xD

okayy , dah habis photoshow kita .
tahun depan kalau jumpa amek gambar lagi ehh .
dahlah , nanti makin rindu pulak tengok gambar-II ni . geli gilaaa . haha
friends are like stars . you cant' always see them but you know they were there :')
till here , assalamualaikum .


written on Nov 11, 2012 @ 8:40 PM ✈

2 comment[s]






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life