<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1533875285403986538\x26blogName\x3dSyukrina+Norrahim\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://syukrinaaaa.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://syukrinaaaa.blogspot.com/\x26vt\x3d9026727819378561743', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

She may look innocent, but she knows how to leave her mark.

: Syukrina Norrahim, 18, Johor.
+ follow | instagram | twitter | facebook



my followers :


    recent update :
A new story begin .

Assalamualaikum and morning :)
today is thursday right ? hari ke-6 cuti sekolah . hmm
almost a week dah holiday . bosan tak bosan lahh kan .
and semalam Awal Muharam right ? a new year in Islam :)
a new year and a new story will begin . 
a new story ? know what I'm thinking ?
kalau tahun depan aku tak pindah pun mesti ramai pindah kan . 
hmm , tak kisah lah kan . okay tipu . I do care of it act .
tak tahu kenapa tapi tiba-II rasa macam nak repeat balik awal tahun form3 ni .
penat . yes memang penat nak hadap PMR .
tapi penat tuhh macam hilang when we did it with friends :')
penat-II pun sempat lagi gossip what malam-II tuhh . haha
seriously I miss that . tapi takkan lahh kan nak guna mesin masa doraemon yang kat laci meja belajar Nobita tuhh nak patah balik semula masa kan .
btw , nak cakap ni . saya ni peminat Doraemon tauu . hmm :3
comel kan dia tapi saya lagi comel lahh kod . lalalaa ~
teringat pulak zaman muda-II dulu , selalu beli cd and komik doraemon .
penuh rak cd dengan doraemon jee . haha
komik adalah dalam 2 kotak kasut . 
lepastuhh hari apa eak yang ada doraemon kat tv7 pukul 7 tuhh .
selalu kena marah dengan ayah sebab solat lambat . astaghfirullahalazim --"
kalau iklan cepat-II ambik wudhuk lepastuhh sambung tengok balik .
iklan lagi baru sembahyang . sembahyang pun macam kereta api umie cakap . haha
dasar budak kecik . haha . sekarang dah jarang dengar khabar doraemon kan . hmm
haa kan . kalau aku dah cakap pasal doraemon memang panjang .
dahlah . nak tengok tv . btw , Salam Maal Hijrah .
this is our second chance to improve ourselves :) 

goodluck for your new year , new story , new chance ;)
till here , assalamualaikum .



written on Nov 14, 2012 @ 7:34 PM ✈

0 comment[s]






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life