<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1533875285403986538\x26blogName\x3dSyukrina+Norrahim\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://syukrinaaaa.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://syukrinaaaa.blogspot.com/\x26vt\x3d9026727819378561743', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

She may look innocent, but she knows how to leave her mark.

: Syukrina Norrahim, 20, Johor.
+ follow | instagram | twitter | facebook



recent update :
PMR RESULT .

Assalamualaikum :)

today 18.12 . another one day for PMR result . okay , senang cakap . ESOK .
dekat TL memang dah penuh dah hashtag  bla bla bla . haha
semua budak-II form 3 dah siap sedia dahh ni . cehhh !
yes , harini post pasal cuak nak amek result esok post pulak pasal resultnya kan ? hmm
ini baru dekat rumah , besok nak amek resultnya dah dupdap habis
bayangkan esok bila dah ada kat dalam dewan dah nampak kerusi susun atas pentas .
tu baru sikit belum lagi bila nampak cikgu dah pegang slip result 
and lebih dupdap lagi bila cikgu mula sebut nama sorang-II yang dapat 9A .
one by one , tunggu nama kita . . tunggu and tunggu . . .
k stop here ! jantung aku yang dah nak terkeluar nihh -,-
amek feel katanyaa . haha . practice :P
hey hear this 97's , apa pun yang kita dapat esok we have to accept it .
yes , accept it . easy to say but hard to do .
tapi , betul lah kan ? we can do nothing . yes nothing . result dah keluar .
nak usaha sebelum PMR bukan bila result dah keluar right ?
kalau baik keputusannya , bergembiralah . kalau sebaliknya . mungkin itu yang terbaik untuk kita .
It's just PMR result . It's not the end of the world dude .
bohong kalau tak sedih bila result teruk but life must go on .
but trust me , I'm sure 97's is the best and we can get the best :)
kita tunggu je besok berita keluarkan PMR tahun ni paling meningkat . yeayh ! I'm very confident with this . hahaha
ahaa , and tak sabar nak tengok muka kawan-II aku pegang slip with all A's . 
make tomorrow a sweet moment for us guys .
don't worry , we have do the best and for sure ALLAH will do the rest :)
last but not least , 
GOODLUCK TO ALL 97's WITH FLYING COLOUR .
and to all my 122 beloved smkasian friends , meet you on the stage tomorrow okay ? ;)
fighting ! ops , korea pulak :3 hee
till here , assalamualaikum .


written on Dec 17, 2012 @ 9:03 PM ✈

0 comment[s]






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life