<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1533875285403986538\x26blogName\x3dSyukrina+Norrahim\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://syukrinaaaa.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://syukrinaaaa.blogspot.com/\x26vt\x3d9026727819378561743', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

She may look innocent, but she knows how to leave her mark.

: Syukrina Norrahim, 20, Johor.
+ follow | instagram | twitter | facebook



recent update :
ALHAMDULILLAH YA ALLAH :)

Assalamualaikum :)

hari ni , 20/12 . alhamdulillah selamat mengambil keputusan PMR semalam .
the story began as early as 5.46 a.m.
seawal tuhh aku tersedar and aku tak tahu kenapa , maybe takut sangat .
then dalam pukul 6 lebih aku bangun untuk subuh .
dua benda jehh aku mintak time doa hari tuhh .
first , I'm praying that my friends and I could make our parents happy on that day .
second , I'm praying so that I'll accept anything that would happen on that day , maybe it's the best for me .
kemudian , siap-II and start a journey from Kluang to Segamat , SMKAS .
tangan aku memang dah macam dekat antartika dah . sejuk habis .
then , kan ada yang check result guna sms tu kan ?
I try it . pukul 10 hantar pukul 10.30 baru dapat -,-
memang jantung macam dah nak terkeluar dah . haha
I'm just too afraid until I need to calm myself .
I'm just relax syukrina . fuhh !
sampai jehh , semua dah berkumpul dah . masing-II muka dah pucat makinlah aku takut woi ! hahaha
and one more thing , aku tengok kerusi atas pentas sikit, haish ~
then , bila ustaz cakap keputusan tahun ni down . aku agak kecewa .
okay , bukan aku tapi kami . yes kami , all form 3 .
tapi takpe , we know we had do the best .
nama budak-II straight pun start umum and there it is , my name . alhamdulillah :)
of course I'm happy , siapa pun yang dapat straight A akan happy right ?
tapi bila aku atas pentas tuhh , aku tiba-II rasa agak kecewa .
aku tak dapat bawak kawan-II aku naik pentas sama-II . aku tak mampu , I'm so sorry .
for next year , kalau aku ada dapat tawaran sekolah yang aku mohon tuhh insyaallah aku pindah .
tapi kalau aku tak dapat I'm still smkasian until I'm form 5 :)
PMR mungkin aku gagal tapi SPM aku akan cuba bawak kawan-II aku naik atas pentas sama-II :')


umie , ayah , kita memang tak akan pernah mampu balas jasa umie dengan ayah .
kita cuma mampu buat umie dengan ayah gembira je .
nah , 9A . untuk umie dengan ayah .
without both of you I'm nothing . so nothing .
and to all my teachers , thank you so much for teaching me .
not only for the subject but you have taught me what is life :)
and lastly to all my friend , thank you so much for being my friends .
kita study sama-II , kita rushing nak pergi kelas sama-II , kita bincang sama-II , kita berdoa sama-II . everything together .
thank you for all this things , without all of you , for sure I'm not standing on the stage yesterday :)
till here , assalamualaikum .


written on Dec 19, 2012 @ 8:18 PM ✈

9 comment[s]






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life