<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1533875285403986538\x26blogName\x3dSyukrina+Norrahim\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://syukrinaaaa.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://syukrinaaaa.blogspot.com/\x26vt\x3d9026727819378561743', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

She may look innocent, but she knows how to leave her mark.

: Syukrina Norrahim, 20, Johor.
+ follow | instagram | twitter | facebook



recent update :
31 disember 2012

Assalamualaikum :)

semua dah tau kan , besok dah 1 Januari 2013 .
and I have to go back to my beloved sweetie hostel heh -,-
barang semua dah kemas . sometimes kan macam bingung nak kemas tau .
apa yang dah bawak apa yang belum apa yang kena bawak apa yang tak .
macam tak biasa je kan ? bukan form 1 pun , dah nak masuk form 4 dah . aigoo ~
penat tau kemas semua . malam ni last tidur dengan teddy T.T
esok dah tidur kat asrama . hmm hmm
baju semua dah siap iron dah . dorm pun dah tau dorm apa . 
rasa macam baru semalam balik rumah nak cuti sebulan .
tup tup esok dah balik asrama semula .
well said , masa tak akan menunggu kita . kita yang kena kejar masa . kkk hmm .
nanti jangan rindu-II lahh ehh . walaupun takde siapa yang nak rindu aku , aku nak cakap jugak .
jangan rindu-II tau . hahahahaha
nanti macam biasa lahh 2 minggu sekali baru balik . 
then story mory apa yang berlaku dekat asrama ehh . haha
copp ! mesti ramai kan budak form 4 baru ? 
nanti aku story-II lahh . harap-II semua okay-II lahh kan .
fikir asrama je aku nihh . belajar tambah subjek tu tak fikir pulak . haha
macam mana lahh nak belajar addmath , bio , fizik , chemist segala bagai tuhh .
 hmm , nothing impossible kann . so , keep calm and study . haha
okay , sambung kemas baranggg -,-
ehhh lupaa ! Happy New Year k ;)
till here , assalamualaikum .


written on Dec 30, 2012 @ 10:13 PM ✈

3 comment[s]






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life