<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1533875285403986538\x26blogName\x3dSyukrina+Norrahim\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://syukrinaaaa.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://syukrinaaaa.blogspot.com/\x26vt\x3d9026727819378561743', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

She may look innocent, but she knows how to leave her mark.

: Syukrina Norrahim, 18, Johor.
+ follow | instagram | twitter | facebook



my followers :


    recent update :
done .

Assalamualaikum :)

balik kampung , yeayyyyyy xD
hm , saya memang jakun tak balik kampung setahun so abaikan .
EXAMINATION DONE . 
*okay tak tau nak buat reaksi muka apa*
ehhhhh , tu orang lain yang dah habis periksa .
Sejarah dengan Quran sunnah belum lepas lagi lahh --"
besok lah study . malam nihh enjoy dulu . see , ada je alasan -___-
procrastination is the thief of time Syukrina . zzzzzzzz
hmm , so far boleh lahh . target ? lulus . haha
lagi-lagi addmath tuhh . rasa macam yakin je buat tadi sekali syok sendiri kan -,-'
hope not , haihh .


can I ? LOL --" baik aku bukak pesbuk kalau cenggini . hahaha
okay okay , minggu depan dah kawad , penatnyaaaaa petang-II turun latihan .
takpe ! low fat bak kata palijah . HAHAHA
coppp ! harituhh kan ujian SEGAK . nak tau takkk , tinggi dah naikk xD
naik 2 cm tauuu ! jumlah naik tu tak penting tapi nilai dia penting sangat bagi orang yang 'comel' macam aku nihh , hmm
mesti ada orang gelakkan kan . tinggi baru 155 dah bangga -,-'
nak buat macam mana , Allah memang dah jadikan aku 'comel' macam nihh , hikhik xD
ahhh , ketinggian badan bukan segalanya . yang penting ketinggian iman , ecehhhhh , kan kan :)
okay , last but not least , ehem ehem . . ermmmm . .
haaa , dahlah . act dah tak tau nak cakap apa tau -__-
cuma nak pesan satu jehh . . . please please and please . . .


and for sure , no doubt . . .


no pain no gain dear Syukrina :]
gagal sekali bukan bermakna gagal selamanya .
so . . . get ready for success :DD
till here , assalamualaikum :)

*take note ;)


written on Mar 8, 2013 @ 6:25 AM ✈

0 comment[s]






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life