<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1533875285403986538\x26blogName\x3dSyukrina+Norrahim\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://syukrinaaaa.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://syukrinaaaa.blogspot.com/\x26vt\x3d9026727819378561743', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

She may look innocent, but she knows how to leave her mark.

: Syukrina Norrahim, 20, Johor.
+ follow | instagram | twitter | facebook



recent update :
RANDOM .

Assalamualaikum :D
homee againnnn ^^

tadi kannn hari terbuka and know what ? umie jumpa 5 cikgu -..-
umie kata , umie nak jumpa semua cikgu yang subjeknya markah tak lepas 80 .
and the first for sure my beloved ADDITIONAL MATHEMATIC .
and another thing yang boleh buat rahang aku jatuh is the part when they said
" Syukrina ni pasif dalam kelas . Pendiam budaknya , kurang bertanya "
subhanallah -_____- okay , yes I admit I'm a little bit passive .
but if they know the real me then they'll know how annoy me when I can't ever stop talking
HAHAHAHA -,-
then umie pun apa lagi . . .
" kakak , umie nak kamu ubah . selalu tanya kalau dalam kelas . jangan main terima jehh " 
then me . smile . 
okay then I try my best in the class . 
drop this subject and now ,
nak tauuuuu takkk harituuu kannn titew masuk acara sukannnn :3
bapak gedikkkkkk -..- hahahaha
hm tahun ni masuk satu acara jehhh . cehhhh cakap macam sebelum ni masuk 4 , 5 acara jehhh :p
btw , dapat no. 3 jeeeeee :3
woiii woiii susah kau tauu ark dah masuk perempuan A nihh .
lawan dengan f5 and then semua kaki panjang-II aku ni pulak dah lah tinggi gilaaa -.-
bila lahh nak pendek :b okay merepek .

and another event is ;
acah-II dinner dekat restoran dengan my beloved friends lewwww .


nampak tak makanan tu nampak tak ? 
sedappp gilaaa waa cakap luuu :P
kalau dah lapar bagi cengkodok pun rasa macam pizza -,-


muka kekenyangan . crop sikit part makanan tuhh . lewlz


' You know our mistakes but you don't know our stories '
#BatchNineSeven

till here , assalamualaikum :)


written on Jul 5, 2013 @ 8:28 AM ✈

0 comment[s]






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life