<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1533875285403986538\x26blogName\x3dSyukrina+Norrahim\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://syukrinaaaa.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://syukrinaaaa.blogspot.com/\x26vt\x3d9026727819378561743', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

She may look innocent, but she knows how to leave her mark.

: Syukrina Norrahim, 20, Johor.
+ follow | instagram | twitter | facebook



recent update :
Random .

Assalamualaikum :D
balik kampung yeyayyyyyy ^^
act kan tak rancang pun nak balik nihh . 
well said kan , we plan , Allah plan but Allah is the best planner :)

tapi besok dah balik asrama .
sokkay . bersyukur . okay bersyukur . hm
tengah tunggu ayah balik tarawih nihhh nak pergi bazaar nak beli barang raya XD
pernah ke aku tak beriaaaa ? pernah ke ? memang beria kan ? :p
umie tengah sebut list biskut raya yang umie dah tempah .
memang kita kenal sebijik-sebijik kuih tuhh umie .__.

so how's school ?
well like always . nothing much but act so much .
pelik oh pelik with certain one .
they never know what is tanggungjawab and amanah . maybe ? seems like .
they just know 'barua' . pity . very pity of them .
bahasa sopannya , kalau kurang pengetahuan jangan tunjuk sangat kurang pengetahuan tuhh :)
benda baik dipulau benda jahat familiar with . 
the moment I hear people say hate this hate that ,
orang macam dia nihh macam tak ada life je . 
zaman 2013 . tapi . why it seems like zaman jahiliah .
nakal tak salah rasanya tapi selagi tahu hukum agama . aite ? hm
okay forget it . well , once kan aku get confuse antara memberi nasihat dengan membuka aib .
but now I got the answer :D
from majalah apa entah haritu . 
hear this , memberi nasihat ialah menyatakan kesalahan seseorang dengan niat yang baik 
supaya dia berubah .
as membuka aib pulak ialah menyatakan kesalahan seseorang dengan niat memburukkan nama dia .
the differences is at the aim . tujuannya . notice that :)
by the way , ego tu perlu . sangat perlu .
tapi bertempat . 
jangan tutup pintu hati untuk menerima kebaikan . takut betul-II tertutup nanti bro :]
kalau sejak azali jahil takkan sampai mati nak jahil kan ?
We act on what we believe in . We're the ones who decide on who and what
we want to be . We are the one making the choices .
till here . assalamualaikum .
Salam Ramadhan .
p/s : ingat tak nihh 1/2 ab sin c ? okay merepek bye -..-


written on Jul 20, 2013 @ 6:10 AM ✈

0 comment[s]






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life